Кафедра дизайну розвиває нову освітню програму

У рамках розвитку освітньої програми «промисловий дизайн» кафедра дизайну організувала семінар «Ринок світлодіодної продукції в Україні: стан, напрями розвитку, вимоги до дизайнерських рішень», який відбувся 15.01.2019. Участь у семінарі взяли викладачі кафедр дизайну та фізики а спікером виступив заст. голови правління Асоціації виробників світлодіодної техніки (АВСТ) Хоперський С.В., який презентував розроблений спеціально для дизайнерів «посібник для менеджерів і дизайнерів». Посібник дає можливість ознайомитись з основами світлотехніки, особливостями виготовлення та експлуатації сучасної та перспективної світлотехнічної продукції, потребами вітчизняного ринку світлодизайну, сприяти викладачам і студентам в освітянській та науковій діяльності.

В процесі доповіді були розглянуті різні напрямки партнерства між членами АВСТ і кафедрами Київського національного університету технологій та дизайну, а саме: розробка відеодизайнерських програм, дослідження впливу нової світлодіодної техніки на людину та інше.

/Files/images/DSC_6317.JPG

/Files/images/DSC_6315.JPG

Після відповідей на численні запитання відбулось обговорення виступу. І доповідач, і учасники семінару прийшли до одностайного рішення щодо доцільності розвитку співробітництва між членами АВСТ і кафедрами Київського національного університету технологій та дизайну, зокрема, у напрямах розробки відеодизайнерських програм, дослідженнь впливу нової світлодіодної техніки на людину та інше. Було прийнято рішення щодо проведення регулярних зустрічей між представниками сторін.

/Files/images/DSC_6337.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 769

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.